Contact

Wij zijn te bereiken op felfeminisme@gmail.com.

Mail ons gerust voor interviews, vragen, om je in te schrijven voor onze emaillijst… Dat kan soms eventjes duren, wij roteren maandelijks wie de emails beheert en niet iedereen kan even vaak op internet.

Studenten en scholieren

Wij krijgen tegenwoordig heel veel vragen voor interviews. We doen ons best maar het kan soms even duren en we kunnen helaas niet iedereen te woord staan. In de tussentijd vind je hier een schat aan informatie: artikels, interviews, filmpjes… Ben je zelf ook geïnteresseerd in feminisme, dan raden wij het feministisch startpakket aan.

PS scholieren, wij kunnen je niet helpen met je huiswerk: “Vat kort even de verschillende golven samen”, “Welke invloedrijke feministes…” dat is jouw opdracht niet de onze 🙂 We kunnen je wel op weg helpen met bronmateriaal. Feminisme is een heel interessante sociale beweging, het loont de moeite om je er even in te verdiepen. Niet alleen voor school maar voor de hele rest van je leven!

Eén gedachte over “Contact”

  1. Hallo,

    Wij houden een werkstuk over feminisme. Wij wouden vragen of wij uw feministichestartpakket gratis zouden kunnen krijgen of zouden kunnen lenen. Dit zou ons erg helpen om het werkstuk te maken en ons er meer in te verdiepen en de klas een beter beeld te laten krijgen.

    m.v.g.
    Bridget Vogelzangs en Meike Janssen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

feministisch en links

%d bloggers liken dit: