Nieuwe editie feministisch startpakket met extra brochures

nieuw startpakketOns startpakket is ideaal als cadeau voor beginnende en gevorderde feministes, met verschillende interessante brochures, stickers en buttons.

Korte inhoud:

  • nieuwe brochure Waarom Feminisme? (36p)
  • brochure Het is Allemaal Natuurlijk, Genetisch, Evolutionair (44p)
  • brochure Feministisch Kookboek voor Kleine Acties (16p)
  • 16 stickers (zeer goede kwaliteit, waterbestendig)
  • boekenlegger op dik papier
  • 2 buttons/badges

Kostprijs: 7 euro + verzendingskosten. In Gent is er een afhaalpunt en de pakketten zijn ook te koop in boekhandels ’t Verschil in Antwerpen en Fort van Sjakoo in Amsterdam.

Bestellen

Meer info

Waarom feminisme?In deze nieuwe editie van het startpakket zit een nieuwe brochure Waarom feminisme?. De buttons zijn van betere kwaliteit, de boekenleggers zijn op stevig papier en de stickers zijn stormbestendig šŸ™‚ Optioneel kan je nog een brochure bij in het pakket krijgen: Doorbreek de Stilte.

Waarom feminisme?

In onze nieuwste brochure laten we tien feministes aan het woord die met gedichten, verhalen en analyses een bonte en boeiende mix brengen. Feminisme is divers en springlevend en dat merk je in deze brochure!

T is allemaal natuurlijk, genetisch, evolutionair

allemaal natuurlijkDit is onze meest populaire brochure die verschillende mythen ontkracht over mannelijkheid en vrouwelijkheid en hoe ons gedrag (en onze samenleving) bepaald zouden zijn door genetica en evolutie; wij brengen degelijke wetenschap en analyses in stelling tegen pseudowetenschappen als evolutionaire psychologie.

T is allemaal natuurlijk is ondertussen aan de vierde druk toe. De brochure is ook apart te bestellen en kan ook digitaal (in pdf of ereader formaat) gekocht worden.

Feministisch kookboek voor kleine acties

Een boekje met allerlei tips en ideeĆ«n om zelf deze wereld leuker Ć©n feministischer te maken – ook geschikt voor kinderen!

Optioneel: Doorbreek de stilte

Voor twee euro extra krijg je deze brochure ook bij het startpakket. Gemaakt door verschillende feministes, waaronder FEL, Hollaback!Gent en de Vrouwenraad ter aanleiding van het evenement Doorbreek de Stilte: artikels, interviews en tekeningen over geweld op vrouwen, 48 p.

Buttons en stickers

soorten_stickers1In elk startpakket zitten twee buttons enĀ  zestien stickers. Als je extra buttons of stickers wil gewoon naar vragen, dan regelen we dat šŸ™‚

Kortom, het feministisch startpakket is een heerlijke manier om met feminisme te beginnen, je collectie uit te breiden, het is ook een ideaal cadeau!

Bestellenbuttons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s