Digitale versie T is allemaal natuurlijk

Vanaf nu is de brochure T is allemaal natuurlijk, genetisch, evolutionair ook digitaal verkrijgbaar, in Acrobat Reader (pdf) en elektronisch boekformaat (voor e-readers).

allemaal natuurlijkDit is onze meest populaire brochure die verschillende mythen ontkracht over mannelijkheid en vrouwelijkheid en hoe ons gedrag (en onze samenleving) bepaald zouden zijn door genetica en evolutie; wij brengen degelijke wetenschap en analyses in stelling tegen pseudowetenschappen als evolutionaire psychologie.

Dit is voor ons een proefproject, we krijgen soms de vraag om e-book versies te verkopen en hiermee willen we testen hoe dat loopt. Onze eerdere publicaties zullen het eerst digitaal verschijnen, daarna evalueren we de eventuele publicatie van nieuwer materiaal.

Wat zijn de voordelen voor jullie?

  • Een nog snellere levering
  • Geen verzendingskosten meer – met de stijging van de prijzen van De Post werden die nogal problematisch, zeker voor de bestellingen die we krijgen uit Nederland.
  • Voor mensen die een e-reader, iPad of tablet-PC hebben is dit ook een mooie gelegenheid voor wat literair voedsel op zak te hebben šŸ™‚
  • FinanciĆ«le steun: FEL is een Ć©cht onafhankelijk collectief en dat willen we zo houden. Elke euro is welkom en gaat naar het uitbouwen van onze werking.

De papieren versie – ondertussen zijn we aan de vierde druk toe – blijft ook te bestellen via onze webwinkel.

2 gedachten over “Digitale versie T is allemaal natuurlijk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s