Fotoreportage Alternatieve Boekenbeurs 2012

Dit jaar deden we met FEL niet alleen een infostand op de Alternatieve Boekenbeurs, maar we gaven er ook een workshop. Op de infostand verkochten we onze brochures, zines, de Feministische startpakketten, buttons, stickers, Scumgrrrls magazines en enkele boeken:

 

 

 

 

 

Je kan de Feministische Startpakketten (zie hierboven) en andere boekjes, buttons en stickers altijd bestellen door ons te mailen op felfeminisme@gmail.com. Kijk hier wat we in voorraad hebben. Tijdelijk verkopen we ook het zine EHBS: Eerste Hulp Bij Seksisme door het Heksennacht team van 2011 (vrije bijdrage + verzendingskosten) en het Britse anarcha-feministische zine Hive Mind #1 (1 euro + verzendingskosten).

 

In de namiddag gaven we een interactieve en kritische workshop over privileges. We begonnen de workshop met uitleg over wat privileges zijn, over kruispuntdenken en over de serie filmpjes “Shit … say about …” die op youtube te vinden zijn (bv “Shit White Girls say about Black Girls”).

 

 

Daarna hebben we een gezelschapsspel over privileges gespeeld om de gevolgen en nadelen van het behoren tot een niet-gepriviligeerde groep te verduidelijken. Het spel zal later nog meer uitgewerkt en verbeterd worden. Ook geïnteresseerd om het spel eens te spelen? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s